Θα του δώσουν ΑΛΛΟΙ μια 200άρα τον χρόνο;

Θα του δώσουν ΑΛΛΟΙ μια 200άρα τον χρόνο;

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, προσέφερε 200 χιλιάδες ευρώ ετήσιο συμβόλαιο στον Ζοάο Πέδρο, για να τον κρατήσει στο Λιμάνι και την επόμενη σεζόν (2020-2021).

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ-χαφ θέλει κλειστό διετές συμβόλαιο, όμως η πρόταση του διοικητικού ηγέτη της Λεμεσιανής ομάδας, ήταν για ένα συν ένα χρόνια.

Αν όχι μέσα στο Σαβ/κο, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 25/05, ενδέχεται να ξεκαθαρίσει το όλο σκηνικό.

Μένει να δούμε, αν ο Πέδρο παραμείνει στον Απόλλωνα ή χαιρετίσει μετά από πέντε χρόνια τη σημαία στο Κολόσσι…

Πάντως, αν τελικά η απάντηση του Πορτογάλου είναι “όχι”, δημιουργείται ένα ερώτημα…

Θα βρεθεί άλλη Κυπριακή ομάδα για να του δώσει μία 200άρα στα 34 του και κλειστό διετές συμβόλαιο;

Π.Χ.

The post Θα του δώσουν ΑΛΛΟΙ μια 200άρα τον χρόνο; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE