ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ευχήθηκε υγεία, ειρήνη και ευμάρεια για το Ραμαζάν μπαϊράμι

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ευχήθηκε υγεία, ειρήνη και ευμάρεια για το Ραμαζάν μπαϊράμι

Υγεία, ειρήνη και ευμάρεια ευχήθηκε με μήνυμά του στο τουίτερ προς τους Τ/κ και τους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με αφορμή τον τριήμερο εορτασμό του Ραμαζάν μπαϊράμ ή Γιορτή των Γλυκών, που ξεκινά αύριο.

Το μήνυμα αναρτήθηκε στην αγγλική και τουρκική γλώσσα. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει: «Στέλνω τις καλύτερες ευχές μου στους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας και σε όλους τους Μουσουλμάνους στην Κύπρο και σε όλο τον κόσμο που γιορτάζουν τη γιορτή του Eid al-Fitr. Μακάρι να φέρει την υγεία, την ευημερία και την ειρήνη σε όλους. Έιντ Μουμπάρακ (Καλές γιορτές)».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE