ΛΑΡΝΑΚΑ: Την έστησαν σε 58χρονο και του πέρασαν χειροπέδες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Την έστησαν σε 58χρονο και του πέρασαν χειροπέδες

Χειροπέδες σε 58χρονο πέρασε η Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής 22/05, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας ενηλίκων προσώπων, εκμετάλλευσης προσώπων στην εργασία, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου 23/05, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησης του.

Συγκεκριμένα, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης καθώς και Λειτουργού Εργασιακών Σχέσεων, διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση σε φάρμα στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα τα οποία σύμφωνα με τις εξετάσεις φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις θυματοποίησης τους.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων συνεχίζει τις εξετάσεις.      

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE