Έφηβοι κλωτσάνε και σέρνουν αστυνομικό επειδή τους έκανε παρατήρηση ότι δεν τηρούν αποστάσεις ασφαλείας - VIDEO

Έφηβοι κλωτσάνε και σέρνουν αστυνομικό επειδή τους έκανε παρατήρηση ότι δεν τηρούν αποστάσεις ασφαλείας -  VIDEO

Επίθεση σε έναν αστυνομικό που τους έκανε παρατήρηση επειδή δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορονοϊό έκανε μια ομάδα εφήβων σε πάρκο του Λονδίνου.

Στα πλάνα που δημοσιεύει η Daily Mail φαίνεται η στιγμή που τρεις έφηβοι κλωτσούν έναν αστυνομικό και έπειτα τον σέρνουν στο γρασίδι επειδή του είπε ότι παραβιάζουν τους κανόνες του lockdown.

Η αστυνομία του Σάρεϊ δήλωσε ότι ένας αστυνομικός κλήθηκε στο πάρκο West Byfleet Park το απόγευμα της Πέμπτης και μια ομάδα νεαρών του επιτέθηκε. 

«Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα στον καρπό και το κεφάλι και τρία άτομα (ένας ενήλικος και δύο ανήλικοι) εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν λίγο αργότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Τα κορίτσια που τράβηξαν το βίντεο ακούγονται να γελάνε με την επίθεση.

ΑΠΟ gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο - «Έσβησε» μοτοσικλετιστής – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Βίντεο
Δημοσκόπηση «Καθημερινής»: Οκτώ μήνες πριν την κάλπη - Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν είχαμε σήμερα εκλογές
Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο
H Wizz Air στο «T»: Μεγάλη επένδυση στην Κύπρο με νέα δρομολόγια από Λάρνακα και για πρώτη φορά από Πάφο – Τα σχέδια για το μέλλον και ο παράγοντας «πόλεμος»
ΕΡΕΥΝΑ - Χριστούγεννα στην Κύπρο: «Εξαφανίζονται» οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για διακοπές και ρεβεγιόν – Πού κυμαίνονται οι τιμές
Υπόθεση 102 κιλών ναρκωτικών: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές δύο από τους συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερος 49χρονος
Οι κατασκευαστές προειδοποιούν: Μην το κάνετε αυτό στο πλυντήριο ρούχων σας αμέσως μετά τη χρήση του

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE