Εν αναμονής της απάντησης του...

Εν αναμονής της απάντησης του...

Τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά κοιτάζει ήδη η διοίκηση του Ερμή Αραδίππου με τους «φτεροπόδαρους» να έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία καταθέσεων προτάσεων σε υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

 

Η διοίκηση του Ερμή Αραδίππου απέστειλε πρόταση στον επιθετικό από την Μπουρκίνα Φάσο, τον Ισούφ Ουατάρα, αναμένοντας την απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Ουατάρα είναι γεννημένος 07 Οκτωβρίου 1988, έχει ύψος 1.83 και η μέχρι στιγμής καριέρα του έχει περιοδεία από ομάδες όπως Τροφένσε, Λεϊρία, Νάιμς, Τσερνομόρετς ενώ τελευταίος του σύλλογος ήταν αυτός της Αλ Νασρ Βεγγάζης.

Όσον αφορά το Ρονκάτο δεν υφίσταται πλέον θέμα επιστροφής του στο δυναμικό του Ερμή Αραδίππου ενώ με το πέρας του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα η διοίκηση των «φτεροπόδαρων» θα ασχοληθεί λεπτομερώς με το ζήτημα των ανανεώσεων συμβολαίων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.