J2US: Το ζευγάρι που είδε την πόρτα της εξόδου το Σάββατο 23/05 - VIDEO

J2US: Το ζευγάρι που είδε την πόρτα της εξόδου το Σάββατο 23/05 - VIDEO

Το J2US ήρθε και αυτό το Σάββατο 23/05, με πολλές εκπλήξεις στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Εμφανίσεις επί σκηνής που μας ξεσήκωσαν, μας ταξίδεψαν αλλά και κάποιες που προβλημάτισαν την κριτική επιτροπή.

Μετά την αποχώρηση της Χρύσπας και του Γιάννη Δρυμωνάκου το περασμένο Σάββατο, τα ζευγάρια ήταν αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να παραμείνουν στο J2US, να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να κερδίσουν την ψήφο του κοινού.

Η αγωνία κάθε εβδομάδα μεγαλώνει. Οι διαγωνιζόμενοι έκαναν εντατικές πρόβες για να διεκδικήσουν την παρουσία τους στο επόμενο live, ενώ οι εντάσεις με την κριτική επιτροπή και οι ενστάσεις για τα σχόλια δεν έλειψαν ούτε σήμερα.

Το ζευγάρι, ωστόσο, που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε είναι η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης.

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας κοινού και κριτικής επιτροπής βρέθηκαν, μαζί με το ζευγάρι που αποχώρησε, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE