Παραλίες Πρωταρά: Λειτούργησαν με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής

Παραλίες Πρωταρά: Λειτούργησαν με αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής

Κατάμεστες ήταν οι παραλίες του Πρωταρά το Σάββατο 23/05, αφού ήταν πολλοί αυτοί που επέλεξαν να περάσουν την πρώτη μέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο.

Όλες οι παραλίες εξοπλίστηκαν με ξαπλώστρες και ομπρέλες, όπως προνοείται από το πρωτόκολλο, ενώ ο Δήμος πρωτοτυπεί για άλλη μια φορά, με δωρεάν παραλίες προς του λουόμενους για όλο το σαββατοκύριακο.

Οι λειτουργοί του Δήμου έχουν εργαστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε πολύ έντονους ρυθμούς για να καταφέρουν να ετοιμάσουν το κοινό.

Την ικανοποίησή του εκφράζει στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης.

«Όλα τα μέτρα τηρήθηκαν πλήρως και οι κόσμος συμμορφώθηκε και τις οδηγίες», ανέφερε ο κ. Πυρίλλης.

Για άλλη μια φορά ο κόσμος απέδειξε πως έχει τον Πρωταρά ψηλά στις προτιμήσεις του και απόλαυσαν τις χρυσές αμμουδιές και τα καταγάλανα νερά, και ο Δήμος τους ευχαρίστησε με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Εμείς συνέχισε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου «έχουμε φροντίσει όλη η διάταξη και λειτουργία να διέπεται  και να συμμορφώνεται με βάση τις πρόνοιες των σχετικών διαταγμάτων».

«Οι υπεύθυνοι στις παραλίες έλαβαν σαφείς οδηγίες πως να χειριστούν τα νέα δεδομένα. Κάθε ξαπλώστρα απολυμαίνετε μόλις αλλάξει ο λουόμενος, τηρούνται οι αποστάσεις και ο κόσμος έχει εφαρμόσει της οδηγίες» κατέληξε ο κ. Πυρίλλης.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE