«Θα κατεδαφιστεί το ‘Ηλίας Πούλλος’ – Στείλαμε τα σχέδια και περιμένουμε τις άδειες»

«Θα κατεδαφιστεί το ‘Ηλίας Πούλλος’ – Στείλαμε τα σχέδια και περιμένουμε τις άδειες»

Μιλώντας στον Super Sport Fm ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Λώρης Κυριάκου, ανέφερε ότι θα κατεδαφιστεί το “Ηλίας Πούλλος”.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Το ‘Ηλίας Πούλλος’ θα κατεδαφιστεί. Έχουν γίνει τα σχέδια, τα έχουμε στείλει στην πολεοδομία και περιμένουμε τις άδειες. Θα συναντηθούμε με τον ΚΟΑ και θα συζητήσουμε για ένα προπονητικό κέντρο που θα προσφέρει στους αθλητές μας τη δυνατότητα, να κάνουν την καλύτερη δουλειά. Επίτσης, θα μπορούμε να φιλοξενούμε ομάδες από το εξωτερικό, που θα κάνουν την προετοιμασία τους και να έχει έξτρα έσοδα το σωματείο».

The post «Θα κατεδαφιστεί το ‘Ηλίας Πούλλος’ – Στείλαμε τα σχέδια και περιμένουμε τις άδειες» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE