ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

'Κόκκινος συναγερμός' λόγω σφοδρών ανέμων - Έκκληση απευθύνει η Πυροσβεστική στους πολίτες

'Κόκκινος συναγερμός' λόγω σφοδρών ανέμων - Έκκληση απευθύνει η Πυροσβεστική στους πολίτες

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία πληροφορεί το κοινό ότι σήμερα Κυριακή 24 Μαΐου 2020, ο κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης πυρκαγιών είναι σε επίπεδο  «Κόκκινου Συναγερμού» ιδιαίτερα λόγω των σφοδρών ανέμων που πνέουν σε διάφορες περιοχές.

Με οδηγίες του Αναπληρωτή. Διευθυντή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Πολύβιου Χατζηβασιλείου  αυξάνονται οι περιπολίες σε όλες τις Επαρχίες και βρισκόμαστε σε συντονισμό με όλες τις Υπηρεσίες καταστολής, την Αστυνομία και οργανωμένα εθελοντικά σύνολα (ΕΤΕΑ) για παρακολούθηση όλων των περιοχών της υπαίθρου.

Απευθύνουμε έκκληση προς το κοινό να αποφεύγει ενέργειες και δραστηριότητες που πιθανόν να προκαλέσουν πυρκαγιές.

Επιπρόσθετα καλούμε το κοινό , σε περίπτωση που αντιληφθεί καπνό η φωτιά να τηλεφωνά άμεσα στο 112 ( Πυροσβεστική Υπηρεσία) ή στο 1407 ( Τμήμα Δασών).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top