Πρώην παίκτρια του Master Chef απαντά: «Η Μαρία Μπέη το έχει τραβήξει λίγο αλλά όταν βγει έξω θα ξενερώσει με τον εαυτό της» – VIDEO

Πρώην παίκτρια του Master Chef απαντά: «Η Μαρία Μπέη το έχει τραβήξει λίγο αλλά όταν βγει έξω θα ξενερώσει με τον εαυτό της» – VIDEO

Για τον φετινό κύκλο του Master Chef μίλησαν στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” η Ιωάννα Μπουρλόκα και ο Σταμάτης Κωβαίος. Η Ιωάννα, μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μαρία Μπέη.

«Η Μαρία το έχει τραβήξει λίγο παραπάνω. Όταν βγει έξω και δει το όλο σύνολο, τι βγαίνει δηλαδή προς τα έξω, γιατί είναι και το μοντάζ μέσα, πιστεύω ότι θα ξενερώσει με τον εαυτό της. Νομίζω ότι με τον Μπέλλο το έχει σκεφτεί πολύ σοβαρά και σου λέει “ας μείνω δίπλα στον Μπέλλο”. Δίπλα; Πίσω; Μπροστά; Γιατί βγαίνει και μπροστά πολλές φορές και “θα με βοηθήσει αυτό”», είπε η Ιωάννα Μπουρλόκα.

«Ο Τζον είναι πάρα πολύ καλό παιδί, είναι ευαίσθητος, ότι έχει να σου πει θα στο πει με το γέλιο του, με ευχαρίστηση. Δεν έχουμε βρεθεί, αλλά έχουμε κανονίσει όταν τελειώσει όλο αυτό να κάνουμε ένα διαδικτυακό κανάλι, μια εκπομπή μαγειρικής με πιο φιλική διάθεση», είπε ο Σταμάτης Κωβαίος.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE