ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολύ σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολύ σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή

Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής (24/05) στην Επαρχία Λεμεσού, στον δρόμο Βουνίου - Αγίου Αμβροσίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μας, άνδρας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, υπό αδιευκρίνιστικες ακόμη συνθήκες, χτυπώντας πάνω σε παρακείμενο κιγκλιδωμα.

Αποτέλεσμα του χτυπήματος είναι ο σοβαρός τραυματισμός του δικυκλιστή.

Στη σκηνή έχουν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο, όπου και μετέφερε τον άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE