ΚΥΠΡΟΣ: Ζημιές σε καλλιέργειες από χαλαζόπτωση στον Αγρό - Στην περιοχή αύριο ο Υπ. Γεωργίας

ΚΥΠΡΟΣ: Ζημιές σε καλλιέργειες από χαλαζόπτωση στον Αγρό - Στην περιοχή αύριο ο Υπ. Γεωργίας

Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής (24/05) την ευρύτερη περιοχή του Αγρού. Επλήγησαν κυρίως καλλιέργειες φυλλοβόλων δέντρων (κερασιές, μηλιές, ροδακινιές κ.λπ.), αμπελιών και υπαίθριων λαχανικών.

Για να διαπιστώσει το μέγεθος των ζημιών και να συνομιλήσει με επηρεαζόμενους παραγωγούς, ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής, θα περιοδεύσει αύριο Δευτέρα στην περιοχή, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η περιοδεία θα αρχίσει στις 8.30 π.μ. από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγρού, από όπου ο Υπουργός θα μεταβεί σε πληγείσες καλλιέργειες στον Αγρό, στα Αγρίδια, στα Χανδριά και στην Κυπερούντα. Ο Υπουργός προτίθεται να προβεί σε δηλώσεις με το πέρας της περιοδείας, στις 11.15 π.μ., στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κυπερούντας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Σε αρκετές προτεραιότητες και δράσεις της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ αναφέρθηκε σήμερα η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που είχε ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE