ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε υποστατικά – Μία καταγγελία στην Λάρνακα

ΚΥΠΡΟΣ: Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε υποστατικά – Μία καταγγελία στην Λάρνακα

Σε 529 ελέγχους για έλεγχο των μέτρων προστασίας σε υποστατικά κατά του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής 24/05, προβαίνοντας σε μία καταγγελία στη Λάρνακα.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι περιορίζονται πλέον σε υποστατικά, αφού από τις 21 Μαΐου δεν υπάρχουν περιορισμοί στις μετακινήσεις.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, από το 12ωρο από τις 18:00 της Κυριακής (24/050, μέχρι τις 06:00 της Δευτέρας (25/05), έγιναν 42 έλεγχοι στη Λευκωσία, 165 στη Λεμεσό, 152 στη Λάρνακα, 10 στην Πάφο, 125 στην Αμμόχωστο και 35 στη Μόρφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE