ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο ρεκόρ θανάτων στην Αίγυπτο με 29 θύματα

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο ρεκόρ θανάτων στην Αίγυπτο  με 29 θύματα

Νέο ημερήσιο ρεκόρ θανάτων από κορωνοϊό κατά το τελευταίο 24ωρο κατέγραψε η Αίγυπτος, με 29 θύματα από COVID-19, και τον συνολικό αριθμό τους να ξεπερνά τα 764 άτομα.

Παράλληλα, με 752 νέες επιβεβαιωμένες κρουσμάτων κορωνοϊού, στους 17.265 ανέρχονται συνολικά οι άνθρωποι που μολύνθηκαν στη Χώρα του Νείλου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, 4.807 άτομα έχουν αναρρώσει πλήρως ενώ 5.366 άτομα παρουσιάζονται αρνητικά στα τεστ για τον COVID-19.
 
Παράλληλα, η Αίγυπτος έχει σκληρύνει από χθες που ξεκίνησε η εορτή "Αΐντ Ελ Φιτρ", η οποία ακολουθεί το μήνα του Ραμαζανίου, και μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου, τα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, περιορίζοντας για 4 ακόμη ώρες την κυκλοφορία των οχημάτων από τις 5 μ.μ. έως τις 6 π.μ. και μόνον εντός της ίδιας γεωγραφικής περιφέρειας, κλείνοντας τα εμπορικά κέντρα, τα καταστήματα, τις πλαζ, τα πάρκα και διατηρώντας κλειστά τα εστιατόρια, τις εκκλησίες και τα τεμένη.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE