Συνέφαγαν και τα «είπαν» ενόψει τελικής ευθείας…

Συνέφαγαν και τα «είπαν» ενόψει τελικής ευθείας…

 

Θέλοντας να αποσυμφορηθούν από τη ρουτίνα των προπονήσεων και την πίεση του δύσκολου προγράμματος αγώνων σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωση συνέφαγε στην ταβέρνα «Μαύρη Χελώνα» στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, με το πέρας της πρωινής προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, το επιστημονικό και υποστηρικτικό προσωπικό της ομάδας, μαζεύτηκαν στην ταβέρνα «Μαύρη Χελώνα», στη Λάρνακα, για φαγητό.

Το κλίμα ήταν βέβαια εξαιρετικό, όπως μαρτυρεί και ο φωτογραφικός φακός. Όλοι όμως γνωρίζουν ότι από σήμερα ξεκίνησε η σκληρή δουλειά ενόψει του Σαββατιάτικου (17:00) αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE