LIFESTYLE

Kωστρίκης: Σε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος

Kωστρίκης: Σε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος

Το πρόσωπο των ημερών, ο Καθηγητής Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης θα βρεθεί ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με τον Τάσο Τρύφωνος, τη Δευτέρα 25 Μάϊου στις 10 το βράδυ στο ΡΙΚ1 και ΡΙΚHD.

Ο Καθηγητής βιολογικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και επικεφαλής του εργαστηρίου βιοτεχνολογίας και μοριακής ιολογίας δίνει την πρώτη του μεγάλη προσωπική τηλεοπτική συνέντευξη. Ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από τον επιστήμονα; Ποια η ιστορία και η προσωπική διαδρομή του νέου προσώπου που μπήκε τόσο πολύ στην καθημερινότητα μας λόγω της πανδημίας του COVID-19;

Ο Λεόντιος Κωστρίκης διηγείται άγνωστες σελίδες της ζωής του και επιτρέπει να «φωτιστεί» για πρώτη φορά το προφίλ του. Τα παιδικά χρόνια στην Άσσια, η προσφυγιά κάτω από μια τερατσιά στην Ξυλοτύμπου, το Kολέγιο Αθηνών, η Λεμεσός, η Νέα Υόρκη, η γνωριμία με τη σύζυγο του αλλά και η ξαφνική υπερέκθεση του στις κάμερες και τη δημοσιότητα και οι απειλές κατά της ζωής του.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top