Kωστρίκης: Σε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος

Kωστρίκης: Σε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος

Το πρόσωπο των ημερών, ο Καθηγητής Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης θα βρεθεί ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με τον Τάσο Τρύφωνος, τη Δευτέρα 25 Μάϊου στις 10 το βράδυ στο ΡΙΚ1 και ΡΙΚHD.

Ο Καθηγητής βιολογικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και επικεφαλής του εργαστηρίου βιοτεχνολογίας και μοριακής ιολογίας δίνει την πρώτη του μεγάλη προσωπική τηλεοπτική συνέντευξη. Ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από τον επιστήμονα; Ποια η ιστορία και η προσωπική διαδρομή του νέου προσώπου που μπήκε τόσο πολύ στην καθημερινότητα μας λόγω της πανδημίας του COVID-19;

Ο Λεόντιος Κωστρίκης διηγείται άγνωστες σελίδες της ζωής του και επιτρέπει να «φωτιστεί» για πρώτη φορά το προφίλ του. Τα παιδικά χρόνια στην Άσσια, η προσφυγιά κάτω από μια τερατσιά στην Ξυλοτύμπου, το Kολέγιο Αθηνών, η Λεμεσός, η Νέα Υόρκη, η γνωριμία με τη σύζυγο του αλλά και η ξαφνική υπερέκθεση του στις κάμερες και τη δημοσιότητα και οι απειλές κατά της ζωής του.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE