Δεν θα κυκλοφορήσει μόνο σε ΟΦΗ και ΠΑΟ το βιογραφικό του Βούρου…

Δεν θα κυκλοφορήσει μόνο σε ΟΦΗ και ΠΑΟ το βιογραφικό του Βούρου…

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον 25χρονο αμυντικό του ΑΠΟΕΛ, ο κρητικός…γάμος, οι παλιόφιλοι Δώνης – Ρόκα και η προοπτική της καλοκαιρινής επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες και το ρεπορτάζ…

Το σενάριο της επιστροφής του Πραξιτέλη Βούρου στο ελληνικό πρωτάθλημα, η αλήθεια είναι πως θα μας απασχολήσει το φετινό καλοκαίρι κι φροντίσουμε να το΄χουμε κατά νου.

Απ΄το σημείο αυτό όμως, μέχρι ωσότου ο 25χρονος στόπερ να΄χει ήδη συμφωνήσει με τον ΟΦΗ – όπως κυκλοφόρησε στην Κύπρο – και να ετοιμάζει βαλίτσες για το Ηράκλειο, σαφώς και υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Κάτι άλλωστε που ξεκαθάρισε και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Αναστάσης Πιφέας, μέσω δηλώσεων που έκανε την Δευτέρα (25/5) περί κρητικού…γάμου με τον ΟΦΗ.

«Είναι τιμή να ενδιαφέρεται μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΟΦΗ όμως αυτήν την στιγμή ο Πραξιτέλης είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Ο Βούρος είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και δεν υπάρχει καμία συμφωνία με καμία άλλη ομάδα».

«Σκαλίζοντας» την υπόθεση – Βούρου αυτό που προκύπτει απ΄το ρεπορτάζ του SDNA, είναι πως έπειτα από τρία χρόνια στον ΑΠΟΕΛ ο Έλληνας αμυντικός ψάχνεται για την αποχώρησή του.

Κι ας έχει συμβόλαιο για άλλα δύο έτη με την ομάδα της Λευκωσίας. Μην ξεχνάμε πως όλα τα συμβόλαια υπάρχουν για να «σπάνε».

Κι έτσι και ο Βούρος εξασφαλίσει πως τα χρήματα που παίρνει στον ΑΠΟΕΛ μπορεί να τα βρει σε άλλη ελληνική ομάδα, τότε η κυπριακή ομάδα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο και το σχετικό μήνυμα έχει σταλεί προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Είτε μέσω δανεισμού, είτε ακόμα, ακόμα και πρόωρης λύσης της συνεργασίας, ο ΑΠΟΕΛ θα ανάψει το «πράσινο φως» για την επιστροφή του Βούρου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσο για τις ενδιαφερόμενες (σουπερλιγκάτες) ομάδες;

Στον ΟΦΗ διατηρούν θετικό report για τον ποδοσφαιριστή και θα μπορούσε πράγματι να αποτελέσει μια λύση για την ενίσχυση του κεντρικού άξονα της αμυντικής γραμμής των Κρητικών εν όψει της νέας σεζόν.

Το θέμα είναι κατά πόσον οι Ηρακλειώτες μπορούν να καλύψουν τα «θέλω» του Βούρου, ώστε να χορέψουν μεταγραφική…σούστα μαζί του και να τον φέρουν για μόνιμη εγκατάσταση στο νησί.

Στον Παναθηναϊκό ο συνωστισμός (Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Νούνες, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης) στο κέντρο της άμυνας, αυτομάτως αποδυναμώνει αν δεν εκμηδενίζει κιόλας την προοπτική της καλοκαιρινής μετακόμισης στο Κορωπί.

Εκτός κι αν πάλι κι αν υπάρξουν μαζεμένες αποχωρήσεις κεντρικών αμυντικών απ΄το «τριφύλλι» και αδειάσει χώρος στα στόπερ, ή το δίδυμο Δώνη – Ρόκα σκέφτεται τον Βούρο για δεξί – μπακ, θέση στην οποία αγωνίζεται κατά συνθήκη.

Κι αν ισχύει το τελευταίο, τότε γιατί οι «πράσινοι» να πάνε στην επιλογή του Βούρου και όχι σε έναν καθαρόαιμο δεξί μπακ;

Παρεμπιπτόντως, ο Δώνης γνωρίζεται πολύ καλά με τον Βούρο από την κοινή θητεία τους στον ΑΠΟΕΛ και ο σενιόρ – Ρόκα, από την περίοδο που ο ίδιος κυκλοφορούσε στα κυπριακά γήπεδα με το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ Λάρνακας.

Super League όμως, δεν είναι μονάχα ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ.

Υπάρχουν κι άλλες ομάδες στις οποίες θα κυκλοφορήσει το φετινό καλοκαίρι το βιογραφικό του Βούρου και μένει να φανεί αν μπορεί να εκδηλωθεί και «ζεστό» ενδιαφέρον που θα τον βάλει στο δρόμο του επαπανατρισμού.

Πηγή: sdna.gr

The post Δεν θα κυκλοφορήσει μόνο σε ΟΦΗ και ΠΑΟ το βιογραφικό του Βούρου… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο - «Έσβησε» μοτοσικλετιστής – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Βίντεο
Στη γειτονία των αγγέλων η Ελένη Ματσεντίδου στη Λευκωσία - Η παράκληση της οικογένειάς της για την κηδεία -Φωτογραφία
Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο
H Wizz Air στο «T»: Μεγάλη επένδυση στην Κύπρο με νέα δρομολόγια από Λάρνακα και για πρώτη φορά από Πάφο – Τα σχέδια για το μέλλον και ο παράγοντας «πόλεμος»
ΕΡΕΥΝΑ - Χριστούγεννα στην Κύπρο: «Εξαφανίζονται» οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για διακοπές και ρεβεγιόν – Πού κυμαίνονται οι τιμές
Υπόθεση 102 κιλών ναρκωτικών: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές δύο από τους συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερος 49χρονος
Ιωάννα Μαλέσκου κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Αισθάνθηκα δυσφορία και θλίψη…» - Τι συνέβη;

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE