Διάψευση για Παπουλή

Διάψευση για Παπουλή

Ο Φώτης Παπουλής δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον Απόλλωνα, αλλά δεν θα μείνει και… άνεργος, αφού παρά το ότι διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, περνάει ακόμα η “μπογιά” του.

Ήδη έχει διαρρεύσει η πληροφορία ότι ο Ελλαδίτης με Κυπριακή υπηκοότητα ακραίος χαφ είναι στο στόχαστρο του ΟΦΗ, αλλά και της Ομόνοιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τι είναι ΑΥΤΟ που ίσως… ΜΕΤΡΗΣΕΙ και τον ΚΡΑΤΗΣΕΙ Κύπρο σε άλλη ομάδα – Όλα τα δεδομένα με ΟΦΗ

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κρητικής ομάδας όμως διαψεύδεται από τον μάνατζερ του Παπουλή, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sport24.gr, το οποίο αναφέρει:

«Οι πληροφορίες από την Κύπρο διαψεύδονται από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον και καμία προσέγγιση από τον ΟΦΗ.
Ο Φώτης Παπουλής τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού που συμμετείχε και στα προκριματικά του Europa League. Ο 35χρονος εξτρέμ σκόραρε έξι φορές, ενώ μοίρασε και ισάριθμες ασίστ».

The post Διάψευση για Παπουλή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE