Γιώργος Θεοφάνους: Η απώλεια της μητέρα του – ‘Είχε καρκίνο και δεν μας είπε τίποτα’

Γιώργος Θεοφάνους: Η απώλεια της μητέρα του – ‘Είχε καρκίνο και δεν μας είπε τίποτα’

Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω” το βράδυ της Δευτέρας με παρουσιαστή το Νίκο Χατζηνικολάου.

Ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν… ήταν και η ζωή με την μητέρα του και η απώλεια της.

“Η μητέρα μου ήταν αυτή που με πίστευε και έφυγε όταν ήμουν ούτε 16 ετών. Δεν με είχε δει ποτέ. Ακόμα και στο Ωδείο, στις απλές συναυλίες που δίναμε εκεί, δεν τα κατάφερε να έρθει. Ήταν μια άρρωστη από όταν ήμουν εγώ στο δημοτικό. Θυμάμαι σαν τώρα πως είχε καρκίνο στον μαστό, το ανακάλυψε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και δεν μας είπε τίποτα….Αποφάσισε, λοιπόν, να μην μας το πει, περάσαμε μαζί τα Χριστούγεννα και μετά μπήκε στο νοσοκομείο”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE