Γιώργος Θεοφάνους: Η απώλεια της μητέρα του – ‘Είχε καρκίνο και δεν μας είπε τίποτα’

Γιώργος Θεοφάνους: Η απώλεια της μητέρα του – ‘Είχε καρκίνο και δεν μας είπε τίποτα’

Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω” το βράδυ της Δευτέρας με παρουσιαστή το Νίκο Χατζηνικολάου.

Ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν… ήταν και η ζωή με την μητέρα του και η απώλεια της.

“Η μητέρα μου ήταν αυτή που με πίστευε και έφυγε όταν ήμουν ούτε 16 ετών. Δεν με είχε δει ποτέ. Ακόμα και στο Ωδείο, στις απλές συναυλίες που δίναμε εκεί, δεν τα κατάφερε να έρθει. Ήταν μια άρρωστη από όταν ήμουν εγώ στο δημοτικό. Θυμάμαι σαν τώρα πως είχε καρκίνο στον μαστό, το ανακάλυψε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και δεν μας είπε τίποτα….Αποφάσισε, λοιπόν, να μην μας το πει, περάσαμε μαζί τα Χριστούγεννα και μετά μπήκε στο νοσοκομείο”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.