Μικρή αλλά ενδιαφέρουσα η προϊστορία στο ΑΕΛ-ΑΕΚ

Μικρή αλλά ενδιαφέρουσα η προϊστορία στο ΑΕΛ-ΑΕΚ

Άλλες τρεις φορές συναντήθηκαν στον θεσμό του κυπέλλου ΑΕΛ και ΑΕΚ στο παρελθόν.

Μάλιστα η μια φορά ήταν στον τελικό του 2004 όταν επικράτησε η ομάδα της Λάρνακας με 2-1 και κατέκτησε το τρόπαιο. Σε αγώνες κυπέλλου συναντήθηκαν επίσης την περίοδο 2006-2007 στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, ενώ στα ημιτελικά μετρούν ακόμα μια μεταξύ τους μάχη την περίοδο 2011-2012.

Στους ομίλους του κυπέλλου Coca Cola την περίοδο 2006-2007 η ΑΕΚ πέτυχε δύο νίκες. Επικράτησε με 1-0 στο Τσίρειο στις 20 Δεκεμβρίου 2006 και με 2-1 στο ΓΣΖ την πρωταπριλιά του 2007. Την περίοδο 2011-2012 όταν συναντήθηκαν στα ημιτελικά την πρόκριση πήρε η ΑΕΛ με νίκη μέσα στο ΓΣΖ με 1-0 στον πρώτο αγώνα που έγινε στις 11 Απριλίου 2012 και «λευκή» ισοπαλία στον επαναληπτικό του Τσιρείου που είχε γίνει στις 2 Μαίου 2012. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE