Του Ρομπέρζ ήταν ΑΛΛΙΩΣ… Του Παπουλή ΔΕΙΧΝΕΙ πιο εύκολη υπόθεση

Του Ρομπέρζ ήταν ΑΛΛΙΩΣ… Του Παπουλή ΔΕΙΧΝΕΙ πιο εύκολη υπόθεση

Σας τα λεγα και το πρωί για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας, για τον Φώτιο Παπουλή (ΕΔΩ). 

Aν δεν διαβάσατε τις δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνική εκπομπή (ΣΠΟΡ ΦΜ 95) ο εκπρόσωπος της τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου, αντιμετώπισε κάπως έτσι όσα γράφουμε απο χθες, τα περί βολιδοσκόπησης του Ελλαδίτη άσου.

«Αποφεύγουμε να σχολιάζουμε δημοσιεύματα. Είδαμε να γράφονται ένα σωρό ονόματα. Μόνο αν πρέπει θα σχολιάσουμε κάτι».

Δεν τη λες κατηγορηματική διάψευση, τη συγκεκριμένη τοποθέτηση.

Μου θύμισε λίγο την περσινή ιστορία με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, μόνο που Γάλλος στόπερ ήταν “μαύρο πρόβατο” στον Απόλλωνα και ουσιαστικά του είχαν βάλει πωλητήριο.

Στην πορεία, μάθαμε, ότι έκανε πρόταση η Ομόνοια να τον αγοράσει, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να μετακομίσει στη Λευκωσία.

Η περίπτωση Παπουλή είναι πολύ διαφορετική, επειδή ο παίχτης μένει ελεύθερος σε μερικές μέρες.

Σας λέμε μόνο κάτι, αν οι πιθανότητες χτες ήταν 10 τοις εκατόν να φορέσει τα πράσινα και το τρυφύλλι ο πολύπειρος άσος, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι πολύ περισσότερες.

Ενδεχομένως η “συμφωνία κυρίων” να πάει στον κάλαθο των αχρήστων.

Π.Χ. 

The post Του Ρομπέρζ ήταν ΑΛΛΙΩΣ… Του Παπουλή ΔΕΙΧΝΕΙ πιο εύκολη υπόθεση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE