Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Οι αριθμοί που κληρώθηκαν τους οποιούς δεν κατάφερε κανείς να μαντέψει σωστά ήταν: 10, 11, 14, 25, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 1.
Στην 1η κατηγορία δεν βρέθηκε όπως αναφέραμε 'υπερτυχερός' με αποτέλεσμα να σημειωθεί Τζακ-ποτ και το παιχνίδι του ΟΠΑΠ να μοιράζει στην κλήρωση της Πέμπτης 28/5 8.000.000 ευρώ.
Στη 2η κατηγορία βρέθηκαν δύο δελτία που μάντεψαν σωστά τους 5 αριθμούς, όχι όμως και τον Τζοκερ και αναμένεται οι παικτες να γεμίσουν τις τσέπες τους και συνάμα τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με 42.655 ευρώ έκαστος.
Άλλα 13 δελτία στην 3η κατηγορία (4+1 επιτυχίες) θα 'εξαργυρωθούν' προς 2.500 ευρώ το καθένα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις