Προανήγγειλε την αποχώρηση του από Ομόνοια: «Δεν έχω τίποτα…»

Προανήγγειλε την αποχώρηση του από Ομόνοια: «Δεν έχω τίποτα…»

O Mίκου, μιλώντας σε ζωντανή συνέντευξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ινδία, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κάποια πρόταση από την Ομόνοια.

Ο επιθετικός των πρασίνων, προαναγγέλλει, έτσι, την αποχώρηση του από την ομάδα, μετρώντας 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο κύπελλο έχοντας σκοράρει 3 φορές.

Αναλυτικά:

«Οι πόρτες είναι ανοικτές για επιστροφή μου. Εδώ στην Κύπρο ολοκληρώθηκε η σεζόν. Είναι μια πρόκληση η συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά και η πρωταθλήτρια της Ινδίας αγωνίζεται στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, που κι αυτό είναι πρόκληση. Μου αρέσει να είμαι σε ένα μέρος που με αγαπούν οι φίλαθλοι. Αυτό όμως δεν είναι δική μου απόφαση. Στην παρούσα φάση, δεν έχω τίποτα. Κοιτάζω τι είναι το καλύτερο για εμένα. Οι πόρτες είναι ανοικτές».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Προανήγγειλε την αποχώρηση του από Ομόνοια: «Δεν έχω τίποτα…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE