Ντοπέ τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ που δεν έπαιξε ποτέ!

Ντοπέ τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ που δεν έπαιξε ποτέ!

Σε απολογία από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Superleague κλήθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αστέριος Γιακουμής, καθώς ''πιάστηκε'' να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ενώπιον της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής κλήθηκε να απολογηθεί ο Αστέριος Γιακουμής του ΠΑΟΚ, καθώς βρέθηκε ''θετικός'' σε χρήση απαγορευμένων ουσιών, στο περιθώριο του αγώνα της Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, κατά τον οποίο ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 4-3. Όπως έκανε γνωστό η Superleague, στον 27χρονο γκολκίπερ ανιχνεύθηκε η ουσία μεθυλεξαναμίνη, η οποία επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β΄ δείγματος.

Πηγή: sport24.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE