Λογοδοσία, πεπραγμένα και εκλογή Δ.Σ

Λογοδοσία, πεπραγμένα και εκλογή Δ.Σ

Μέσω ανακοίνωσης ο Άρης Λεμεσού γνωστοποιεί πως την Κυριακή 3 Μαΐου (10:00) θα λάβει χώρα η τακτική γενική συνέλευση.

Όπως αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση θα γίνει επικύρωση των πρακτικών της τελευταίας γενικής συνέλευσης, λογοδοσία Δ.Σ για τα πεπραγμένα της χρονιάς και ανάλυση του πορίσματος ελεγκτών. 

Την ίδια στιγμή θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία για εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. 

Πάντως, σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο εκλογές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας κάνουν λόγο ότι «ψήνεται» εδώ και αρκετές ημέρες δυνατός συνδυασμός απερχόμενου προέδρου. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό όμως λέγεται ότι θα παίξει το κατά πόσο ο νυν πρόεδρος Φίλιππος Σιμιλλίδης  αποχωρήσει ή θελήσει να στηρίξει άλλο συνδυασμό. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE