ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπεσαν στη «φάκα» της ΥΚΑΝ 31χρονος και 36χρονος- 72 κιλά η ποσότητα που εντοπίστηκε σε αποθήκη- Καταζητείται άλλος ένας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπεσαν στη «φάκα» της ΥΚΑΝ 31χρονος και 36χρονος- 72 κιλά η ποσότητα που εντοπίστηκε σε αποθήκη- Καταζητείται άλλος ένας

Xειροπέδες σε τρία πρόσωπα πέρασαν την Τετάρτη 27/5 τα μέλη της ΥΚΑΝ μετά τον εντοπισμό 72 κιλών κάνναβης σε αποθήκη τελωνιακής αποταμίευσης στη Λεμεσό, ενώ καταζητείται τέταρτο πρόσωπο.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μετά από πληροφορία σε τέσσερα πακέτα που έφτασαν από την Ελλάδα, ενδεχομένως μέσω του λιμανιού της Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE