ΕΠΟ: Αλλαγή πλεύσης και προσανατολισμός για εκλογές τον Οκτώβριο!

ΕΠΟ: Αλλαγή πλεύσης και προσανατολισμός για εκλογές τον Οκτώβριο!

Το Gazzetta.gr αποκαλύπτει το νέο χρονικό πλαίσιο που συζητείται για τις εκλογές στην ΕΠΟ, την ανάγκη νέων επαφών της με την Κυβέρνηση και το γεγονός ότι δεν υφίσταται σε αυτήν την φάση, σοβαρός κίνδυνος GREXIT.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

«Οι εκλογές στην ΕΠΟ σε σχέση με τον χρονικό ορίζοντά τους έχουν γίνει κάτι σαν το… γιοφύρι της Άρτας. Παράλληλα ένα επικοινωνιακό παιχνίδι των εμπλεκόμενων πλευρών και ανάλογα με το που θέλει να ρίξει ο καθένας το βάρος και την προσοχή.

Πάμε στα νεότερα και τα… ενδότερα. Δυνάμεις εντός των… τειχών της ΕΠΟ ήθελαν να κάνουν εκλογές μες στο καλοκαίρι και τον Ιούλιο. Υπήρξαν και συγκεκριμένες πλευρές που ήθελαν να πιέσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Μάλιστα αρχικά το κλίμα από την ΕΠΟ ήταν για εκλογές μες στο καλοκαίρι.

Όμως τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα υπολογίζει ο καθένας. Οι FIFA και UEFA ήταν ξεκάθαρες στην επιστολή τους. Η ΕΠΟ θα πρέπει να τα βρει με την Πολιτεία για το ζήτημα του χρόνου της διενέργειας των εκλογών.

Στελέχη της ΕΠΟ υποστήριζαν την Τετάρτη όταν ρωτήθηκαν σχετικά ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το να γίνουν οι εκλογές τον Οκτώβριο και ότι στο σχετικό υπόμνημα που ετοιμάζεται για το ΔΣ της Παρασκευής θα περιλαμβάνεται περιθώριο από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο με νέο προσανατολισμό για το φθινόπωρο.

Στελέχη της ΕΠΟ, μάλιστα στέκονταν και στις καιρικές συνθήκες του καλοκαιριού και στο θέμα του κορονοϊού. Κοινώς, η ΕΠΟ θα πρέπει να κάνει μία νέα επαφή με την Πολιτεία και να οριστικοποιήσει το θέμα των εκλογών.

Σε σχέση με τα ζητήματα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ στις 16 Ιουνίου: θα συζητηθούν θέματα του καταστατικού και τυχόν παραλείψεις ή αβλεψίες.

Αναφορικά με τους κινδύνους περί GREXIT και όσα διαρρέονται από συγκεκριμένες (πάλι) πλευρές: στην ίδια την ΕΠΟ δεν νιώθουν τέτοιο φόβο και δεν θεωρούν ότι συντρέχει ή υφίσταται τέτοιος κίνδυνος σ’ αυτήν την φάση».

The post ΕΠΟ: Αλλαγή πλεύσης και προσανατολισμός για εκλογές τον Οκτώβριο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE