Καϊάφας: "Είμαστε αποφασισμένοι"

Καϊάφας: "Είμαστε αποφασισμένοι"

Ο προπονητής της Ομόνοιας Κωστάκης Καϊάφας με γραπτή του δήλωση μίλησε για τον αυριανό επαναληπτικό με τον ΑΠΟΕΛ. Έκανε κάλεσμα στον κόσμο και τόνισε ότι οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν.

Αναλυτικά: 

“Μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, οι πιθανότητές μας για πρόκριση στον τελικό δεν είναι πολλές. Όμως, είμαστε αποφασισμένοι αυτές τις πιθανότητες να τις κυνηγήσουμε, με όλες μας τις δυνάμεις.

Σε αυτήν την προσπάθεια, θέλουμε να έχουμε σύμμαχο τη μεγάλη μας δύναμη, τον κόσμο μας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι αυτή η συμπαράσταση θα πρέπει να γίνει σε αθλητοπρεπή πλαίσια, αποφεύγοντας ενέργειες που θα μας κοστίσουν τη δύναμη της έδρας μας.

Η σεζόν για εμάς δεν τελειώνει αύριο, οποιοδήποτε αποτέλεσμα και εάν προκύψει. Έχουμε να δώσουμε καθοριστικά παιχνίδια μέχρι το τέλος, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι εντός έδρας. Στο “σπίτι” μας θέλουμε να παίζουμε με κατάμεστες τις κερκίδες. Αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο και θα πρέπει να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE