Καρφιά Νικόλα Παπαδόπουλου για επιδότηση επιτοκίων: «Η προχειρότητα συνεχίζεται…»

Καρφιά Νικόλα Παπαδόπουλου για επιδότηση επιτοκίων: «Η προχειρότητα συνεχίζεται…»

Πυρά ευθυτενούς τροχιάς από τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος στόχευσε την κυβέρνηση για το νέο πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ αναφερόμενος στο θέμα της επιδότησης επιτοκίων έκανε λόγο για προχειρότητα της κυβέρνησης, με ανάρτησή του στο twitter.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης απαντώντας σε ερώτημα στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής για την επιδότηση επιτοκίων ανέφερε ότι «για μεγάλα ποσά και πολυετείς δεσμεύσεις του κράτους, απαιτείται η έγκριση της Βουλής».

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι ο «υπουργός Οικονομικών άλλα λέει…» σε σχέση με το θέμα και σχολίασε ότι «η προχειρότητα συνεχίζεται….».

Αυτούσιο το μήνυμά του: «Ο Γ. Ελεγκτής στην Επ. Ελέγχου της Βουλής ρωτήθηκε κατά πόσο απαιτείται έγκριση της Βουλής για επιδότηση επιτοκίων και ήταν ξεκάθαρος: για μεγάλα ποσά και πολυετείς δεσμεύσεις του κράτους απαιτείται η έγκριση της Βουλής.

Ο Υπ.Οικονομικων άλλα λέει...

Η προχειρότητα συνεχίζεται..».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.