Καρφιά Νικόλα Παπαδόπουλου για επιδότηση επιτοκίων: «Η προχειρότητα συνεχίζεται…»

Καρφιά Νικόλα Παπαδόπουλου για επιδότηση επιτοκίων: «Η προχειρότητα συνεχίζεται…»

Πυρά ευθυτενούς τροχιάς από τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος στόχευσε την κυβέρνηση για το νέο πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ αναφερόμενος στο θέμα της επιδότησης επιτοκίων έκανε λόγο για προχειρότητα της κυβέρνησης, με ανάρτησή του στο twitter.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης απαντώντας σε ερώτημα στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής για την επιδότηση επιτοκίων ανέφερε ότι «για μεγάλα ποσά και πολυετείς δεσμεύσεις του κράτους, απαιτείται η έγκριση της Βουλής».

Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι ο «υπουργός Οικονομικών άλλα λέει…» σε σχέση με το θέμα και σχολίασε ότι «η προχειρότητα συνεχίζεται….».

Αυτούσιο το μήνυμά του: «Ο Γ. Ελεγκτής στην Επ. Ελέγχου της Βουλής ρωτήθηκε κατά πόσο απαιτείται έγκριση της Βουλής για επιδότηση επιτοκίων και ήταν ξεκάθαρος: για μεγάλα ποσά και πολυετείς δεσμεύσεις του κράτους απαιτείται η έγκριση της Βουλής.

Ο Υπ.Οικονομικων άλλα λέει...

Η προχειρότητα συνεχίζεται..».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE