Τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες χωρίς να εντοπιστούν άλλα άτομα κάτω από τα συντρίμμια
Δεν βρέθηκε άλλο άτομο κάτω από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας στην Γερμασόγεια.

Του Ανδρέα Κόκκινου
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Ανδρέα Κεττή, Εκπ. Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά που έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο πρόλαβε να κατακάψει περίπου 1.5 εκτάριο στο οποίο υπήρχαν πέραν των ξηρών χόρτων και της άγριας βλάστησης -σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση- και καλαμιώνες αλλά και δέντρα.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν αυτή τη στιγμή 6 πυροσβεστικά οχήματα καθώς και 4 αεροσκάφη (2 του Τμήματος Δασών και 2 των Βρετανικών Βάσεων) ενώ η πυρκαγιά βρίσκεται σε χώρο ευθύνης των Βρ. Βάσεων.
Παρά το γεγονός ότι η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, οι σφοδροί άνεμοι στην περιοχή δεν επιτρέπουν τον παραμικρό εφησυχασμό αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος αναζωπύρωσης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




