ΚΥΠΡΟΣ

Διπλό ή μεγάλο "Χ"

Διπλό ή μεγάλο "Χ"

Μπορεί το 2-2 του πρώτου ματς να μην ήταν το ευνοϊκότερο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ ωστόσο δεν είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτικό ενόψει του αυριανού επαναληπτικού στο Τσίρειο.

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν γνωρίζει ότι η νίκη είναι αρχικά το ζητούμενο καθώς οι μοναδικές ισοπαλίες που δίνουν την πρόκριση στην ΑΕΚ είναι από 3-3 και πάνω. 

Η ΑΕΚ αν καταφέρει να φύγει νικήτρια από το Τσίρειο θα προκριθεί σε τελικό κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2006. Όσον αφορά αγωνιστικά της ομάδας της Λάρνακας ο Δανός προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Στο τέρμα πιθανότατα θα δούμε τον Τόνιο, ο Μουρίγιο με τον Καταλά θα είναι στα στόπερ ενώ στα άκρα οι Χαραλάμπους και Ορτίθ. 

Η μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Σκοπελίτη, Λαρένα και Τομάς ενώ τα φτερά της επίθεσης θα στελεχώσουν οι Μοντέιρο και Βάντερ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μυτίδης. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top