Πρώτες δηλώσεις Συλλούρη: «Δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν έχω τον πλούτο»
"Δεν κρατώ κακία σε κανένα", δήλωσε ο Δημήτρης Συλλούρης, αμέσως μετά την αθωωτική απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου.

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν γνωρίζει ότι η νίκη είναι αρχικά το ζητούμενο καθώς οι μοναδικές ισοπαλίες που δίνουν την πρόκριση στην ΑΕΚ είναι από 3-3 και πάνω.
Η ΑΕΚ αν καταφέρει να φύγει νικήτρια από το Τσίρειο θα προκριθεί σε τελικό κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2006. Όσον αφορά αγωνιστικά της ομάδας της Λάρνακας ο Δανός προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Στο τέρμα πιθανότατα θα δούμε τον Τόνιο, ο Μουρίγιο με τον Καταλά θα είναι στα στόπερ ενώ στα άκρα οι Χαραλάμπους και Ορτίθ.
Η μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Σκοπελίτη, Λαρένα και Τομάς ενώ τα φτερά της επίθεσης θα στελεχώσουν οι Μοντέιρο και Βάντερ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μυτίδης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




