Μπερτομέου για Παναθηναϊκό: «Δεν τα ακούμε πρώτη φορά»

Μπερτομέου για Παναθηναϊκό: «Δεν τα ακούμε πρώτη φορά»

Ο Τζόρντι Μπερτομέου δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός έχει απειλήσει και στο παρελθόν με αποχώρηση, υποστηρίζοντας ότι οι “πράσινοι” ξέρουν ότι η EuroLeague παραμένει η καλύτερη επιλογή τους.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου παραχώρησε συνέντευξη στην “El Pais” με αφορμή την οριστική διακοπή της σεζόν της EuroLeague. Και με την κουβέντα να πηγαίνει και στον Παναθηναϊκό και τις πιθανές σκέψεις των “πράσινων” για αποχώρηση, ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης κατέθεσε την άποψή του για το θέμα.

Με τον δημοσιογράφο να του λέει ότι ο Παναθηναϊκός απειλεί να αποχωρήσει με αφορμή την διαφωνία που εξέφρασε στο Δ.Σ της EuroLeague, ο Μπερτομέου δήλωσε ότι θεωρεί πως το “τριφύλλι” γνωρίζει ότι η καλύτερη επιλογή του είναι να μείνει στην EuroLeague.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο. Με τον Παναθηναϊκό, το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και να ανοίξεις διάλογο μαζί τους για να τους κάνεις να δουν την κατάσταση” δήλωσε αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, για να προσθέσει:

“Ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι εκτός της EuroLeague δεν έχει καλύτερο σενάριο, αλλά μία πολύ χειρότερο σενάριο. Είναι προφανές για όποιον μπορεί να το καταλάβει. Και παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει βγάλει αντίστοιχες ανακοινώσεις, αυτό δεν συνέβη ποτέ”.

Κλείνοντας το ζήτημα, ο Μπερτομέου είπε κάτι ακόμα: “Αν συμβεί κάτι τέτοιο, αν αποχωρήσει (σ.σ ο Παναθηναϊκός), τότε θα έρθει κάποια άλλη ομάδα στην θέση του. Πριν μερικά χρόνια είχαμε τη Μπενετόν Τρεβίζο, την Σιένα”.

Πηγή: sport24.gr

The post Μπερτομέου για Παναθηναϊκό: «Δεν τα ακούμε πρώτη φορά» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE