Φέρνει «καύσωνα» με το καυτό της μπικίνι η Άντρεα Κυριάκου- Πιο γυμνασμένη από ποτέ η Λεμεσιανή καλλονή

Φέρνει «καύσωνα» με το καυτό της μπικίνι η Άντρεα Κυριάκου- Πιο γυμνασμένη από ποτέ η Λεμεσιανή καλλονή

Γυμνασμένη, μαυρισμένη και με ένα πλατύ χαμόγελο ποζάρει δίπλα στο σύντροφό της, ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιώργο Μερκή η Άντρεα Κυριάκου.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ φαίνεται πως με το καλοκαίρι και τις ψηλές θερμοκρασίες, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, χαρίζοντας στους ακόλουθούς τις εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Η καλλονή από τη Λεμεσό, διαθέτει ένα από τα πιο γυμνασμένα κορμιά στην κυπριακή showbiz και αυτό φροντίζει να μας το «θυμίζει» συχνά.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE