Έκανε λόγο για 'κοινωνική δικαιοσύνη' ο Αβέρωφ όταν κλήθηκε να μιλήσει για προβληματικά δάνεια και κουρεμένους -VIDEO

Έκανε λόγο για 'κοινωνική δικαιοσύνη' ο Αβέρωφ όταν κλήθηκε να μιλήσει για προβληματικά δάνεια και κουρεμένους -VIDEO

Καλεσμένος στην εκπομπή του Omega «Αιχμές» ήταν το απόγευμα της Πέμπτης 28/5 ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Κληθείς από τον δημοσιογράφο Σωτήρη Παρούτη να απαντήσει στο ερώτημα αν το Κράτος σκοπεύει να αποκαταστήσει και τους κουρεμένους καταθέτες ο κύριος Νεοφύτου ζήτησε από τον συνάδελφο να πάρει θέση με ποιο «στρατόπεδο είναι», εξηγώντας τον συλλογισμό του ότι το κούρεμα καταθέσεων όσο άδικο κι αν ήταν για κάποιους, εντούτοις σε τελική ανάλυση αποτελούσε κοινωνική δικαιοσύνη.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ όταν κάποιος δεν πλήρωνε τη δόση του δανείου του, κάποιος άλλος, συγχωριανός του ή συγγενής του«κουρεύτηκε» συμπληρώντας πως τα δάνεια που έδιναν οι τράπεζες ήταν οι καταθέσεις κάποιου άλλου πολίτη.

Δείτε το VIDEO:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE