Ξεκινάει με… ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ η ποδοσφαιρική δράση στην Ισπανία!

Ξεκινάει με… ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ η ποδοσφαιρική δράση στην Ισπανία!

Με τα χρωστούμενα από το Βαγεκάνο-Αλμπαθέτε θα συνεχιστεί η δράση στην Ισπανία.

Η δράση επιστρέφει στην Ισπανία μετά το ποδοσφαιρικό lockdown.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει… με τζούρα. Με τα χρωστούμενα από το ματς της Ράγιο Βαγεκάνο με την Αλμπαθέτε στο οποίο είχαν παιχτεί μόλις 45 λεπτά στις 15 Δεκεμβρίου όταν ο κορωνοϊός δεν είχε καμία σχέση με την Ευρώπη! Το παιχνίδι στο «Βαγέκας» είχε σταματήσει λόγω της ρατσιστικής επίθεσης στον Ουκρανό επιθετικό των φιλοξενούμενων, Ζοζούλια.

Όπως γράφουν στην Ισπανία, η σέντρα στο ποδόσφαιρο θα γίνει με το… υπόλοιπο της συγκεκριμένης αναμέτρησης πιθανότατα στις 11 ή στις 12 Ιουνίου.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Ξεκινάει με… ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ η ποδοσφαιρική δράση στην Ισπανία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE