ΚΥΠΡΟΣ

Θέλουν ένα γεμάτο Αντώνης Παπαδόπουλος!

Θέλουν ένα γεμάτο Αντώνης Παπαδόπουλος!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης εξέδωσαν ανακοίνωση μέσο της οποίας καλούν μεταξύ άλλων τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

Γίνεται επίσης αναφορά στην αιμοδοσία η οποία θα πραγματοποιηθεί εις μνήμην του Χρήστου Ευαγόρου καθώς και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου. 

Αναλυτικά:

«Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ευχαριστεί τα μέλη του για την ανταπόκριση που επέδειξαν στο κάλεσμα για στήριξη των τμημάτων μας για τους αγώνες της περασμένης εβδομάδας και τους συνιστά υπομονή μέχρι να εκπληρώσουμε τους τελικούς μας στόχους.

Συγχαρητήρια στο τμήμα της πετόσφαιρας για την συμμετοχή της στον τελικό κυπέλλου αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου, ελπίζοντας πως ο επόμενος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες να διεξαχθεί είτε στην Αμμόχωστο είτε στον Καραβά.

Για την εβδομάδα που μας έρχεται, την Πέμπτη έχουμε τον αγώνα Φούτσαλ ενάντια στο κατεστημένο. Είναι ο τελευταίος, εντός έδρας, αγώνας της χρονιάς και έχουμε την υποχρέωση να χειροκροτήσουμε τους φουτσαλιστές μας για την μαγική χρονιά που μας χάρισαν. Εξάλλου αν δεν μίκραιναν τις γραμμές στο λευκόθεο τότε θα μιλούσαμε για ακόμη πιο μεγάλα πράγματα, για μιαν ομάδα που χτίστηκε αθόρυβα και κατάφερε να δει στα μάτια τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο αγώνας στο «κίτιον» ξεκινά στις 20:30. Το Σάββατο ήρθε η δική μας ώρα, το Σάββατο πρέπει να γεμίσουμε τον Ναό και το Σαββάτο πρέπει να νικήσουμε ΕΜΕΙΣ. Πρέπει το Αντ. Παπαδόπουλος να μετατραπεί σε κολαστήριο όπου αντίπαλοι, κόρακες, παρατηρητές, ομοσπονδίες, κατεστημένα να γονατίσουν μπροστά στην λάβα των ΜΑΧΗΤΩΝ.

Ο αγώνας ξεκινά στις 17:00 και καλούμε τα μέλη μας για προσυγκέντρωση στον Κεντρικό η ώρα 16:00. Εισιτήρια για τον αγώνα θα προπωλούνται στα οικήματα μας και η διάθεση τους θα ξεκινήσει από αύριο απόγευμα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι την Κυριακή 26/04 θα διεξαχθεί η 2η ετήσια αιμοδοσία εις μνήμη του αδελφού μας ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΥΑΓΟΡΟΥ στο οίκημα μας στα Πολεμίδια μεταξύ των ωρών 16:00-19:00. Την αιμοδοσία διοργανώνει ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου. ΧΡΙΣΤΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΗΤΗΣ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα, ζημιές και σε οχήματα



Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Κλειστά θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top