«Καλοβλέπει» Μπέρκι!

«Καλοβλέπει» Μπέρκι!

H Tσέλσι δεν είναι ευχαριστημένη με τον Κέπα και το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Ντόρτμουντ.

Στο «ραντάρ» της Τσέλσι ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου φέρεται να έχει μπει ο τερματοφύλακας της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ρόμαν Μπέρκι.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», οι «μπλε» δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την απόδοση του 25χρονου Ισπανού πορτιέρε και παρότι δεν έχει συμπληρώσει ούτε διετία στο Λονδίνο, ενδέχεται να ψάξουν εκ νέου για βασικό «άσο».

Η περίπτωση του 29χρονου Ελβετού της γερμανικής ομάδας θεωρείται ιδανική, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021 και μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Βεστφαλούς. Παρότι στο ξεκίνημα του έτους, οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι και βρίσκονταν μια ανάσα από τη συμφωνία, η πανδημία «πάγωσε» το θέμα και μέχρι τώρα παραμένει στο… ψυγείο!

Πηγή: Sport-fm.gr

The post «Καλοβλέπει» Μπέρκι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.