Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μεταξύ των κοινοτήτων Αγ. Βαρβάρας και Σιας

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μεταξύ των κοινοτήτων Αγ. Βαρβάρας και Σιας

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε την Πέμπτη 28/05, στην τοποθεσία «Στρογγυλή», μεταξύ των κοινοτήτων Αγίας Βαρβάρας και Σιας.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αναφέρει ότι στις 16:18 εκδηλώθηκε πυρκαγιά πολύ κοντά σε κτηνοτροφικό υποστατικό, πλησίον του κρατικού δάσους «Καρύες», στην τοποθεσία «Στρογγυλή» μεταξύ των κοινοτήτων Αγίας Βαρβάρας και Σιάς, η οποία τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:00 προτού επεκταθεί στα κτηνοτροφικά υποστατικά και στο παρακείμενο κρατικό δάσος.

 Η πυρκαγιά κατέκαψε πέντε δεκάρια ιδιωτικής γης με σπαρτά.  
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 12 άτομα του Τμήματος Δασών με πέντε πυροσβεστικά οχήματα και ένας κάτοικος της περιοχής με γεωργικό ελκυστήρα.
 
Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Αστυνομία. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE