Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ-Ολγκίν, το πρωί της Δευτέρας
Κατ΄ ιδίαν συνάντηση θα έχει το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι από τις 06.00 το πρωί της 28ης Μαΐου μέχρι και τις 06.00 την Παρασκευή (29/5) η ΠΥ ανταποκρίθηκε σε 20 κλήσεις για βοήθεια, 11 πυρκαγιές , 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.
Την Πέμπτη γύρω στις έντεκα εξερράγη πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, αποκάλαμα, ακακίες και ευκάλυπτους , έκτασης 1½ εκταρίων στο χωριό Ξυλοφάγου. Η πυρκαγιά είναι στο χώρο ευθύνης των Βρετανικών Βάσεων και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 12.44.
Ανταποκρίθηκαν για κατάσβεση 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Αμμόχωστο, 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών, 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα των Βρετανικών Βάσεων και 2 Αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




