Νέο ημερήσιο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων στην Αίγυπτο με 1127 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις

Νέο ημερήσιο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων στην Αίγυπτο με 1127 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις

Νέα έξαρση παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα στην Αίγυπτο, με τη χώρα να καταγράφει και πάλι ημερήσιο αρνητικό ρεκόρ κατά το τελευταίο 24ωρο, με 1127 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις μολύνσεων με κορωνοϊό.

Μέχρι σήμερα η χώρα έχει ξεπεράσει τα είκοσι χιλιάδες κρούσματα, με τον συνολικό τους αριθμό να φτάνει τα 20.793 άτομα.

Την ίδια ημέρα αναφέρθηκαν 29 νέοι θάνατοι από επιπλοκές του κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό στα 845 θύματα.

Μέχρι σήμερα έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία 5.395 άτομα, ενώ 6.019 παρουσιάζονται αρνητικά στον ιό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE