ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εξετάζει» Λακαζέτ!

«Εξετάζει» Λακαζέτ!

Στην Ίντερ προετοιμάζονται για την αποχώρηση του Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Το σίριαλ της παραμονής ή όχι του Λαουτάρο Μαρτίνεζ στην Ίντερ, αναμένεται να έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Ο Αργεντινός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Μιλανέζους ωστόσο όλα δείχνουν πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα.

Ιταλικά δημοσιεύματα θεωρούν πως μέχρι τα μέσα του Ιουνίου θα οριστικοποιηθεί το deal με τους Καταλανούς. Έτσι οι «νερατζούρι» έχουν ήδη βρει μερικούς υποψήφιους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Λαουτάρο.

Σύμφωνα με Μέσα από την Αγγλία, οι Μιλανέζοι έχουν θέσει σε πρωταρχικό στόχο την απόκτηση του Αλεξάντερ Λακαζέτ! Ο Γάλλος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει η παραμικρή συζήτηση μεταξύ του Γάλλου και των Λονδρέζων, προκειμένου να επεκταθεί το υπάρχον συμβόλαιο.

Έτσι οι άνθρωποι της Άρσεναλ δεν θα έλεγαν όχι σε μια καλή οικονομική προσφορά για τον 29χρονο άσο. Πάντως αν κάποιος σύλλογος θέλει να αποκτήσει τον Λακαζέτ, τότε θα πρέπει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η Άρσεναλ αξιώνει ένα ποσό που αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ. Σίγουρα, στην Ίντερ αναμένεται να πάρουν ένα καλό ποσό από την ενδεχόμενη πώληση του Λαουτάρο, ωστόσο δεν θέλει να δώσει ένα τεράστιο ποσό για έναν και μόνο ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη σύμφωνα με τα ίδια Μέσα, ο Λακαζέτ δεν ψήνεται με την μετακίνηση του στην «Σέριε Α». Ωστόσο, παραμένει στην κορυφή της λίστας των «νερατζούρι».

Πηγή: Sportsking.gr

The post «Εξετάζει» Λακαζέτ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός 15χρονης: Μπροστά στα μάτια του παππού και της ξαδέρφης της «έσβησε» η άτυχη Γαρδένια - Έτσι σημειώθηκε η τραγωδία

Δίκη Γεν. Ελεγκτή - Αναβολή αντεξέτασης του Οδυσσέα - Ποιος ο λόγος

Έκρηξη βόμβας σε όχημα στη Λευκωσία: Ανήκει σε εργαζόμενο των Κεντρικών Φυλακών

Έτσι έγινε το φονικό στην Πέγεια: Ο 50χρονος άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε τον κουνιάδο του

ΠΑΣΥΞΕ: Απόλυτη ικανοποίηση από τις κινήσεις της Κυβέρνησης - Στα σκαριά φορέας για επενδύσεις στο τουριστικό branding

Χαμός με Πελετιέ στο Power of Love: Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα από τη γυναίκα - Βίντεο



ΠτΔ: «Να καταστήσουμε τη χώρα μας ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ζει κάποιος»

ΠτΔ: «Να καταστήσουμε τη χώρα μας ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ζει κάποιος»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρακάθησε σήμερα σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με μέλη της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top