Μπήκε «σφήνα» για την απόκτηση Γουίλιαν!

Μπήκε «σφήνα» για την απόκτηση Γουίλιαν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν κινείται για να αποκτήσει ως ελεύθερο τον Γουίλιαν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνεται για την απόκτηση του Γουίλιαν. Ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος σκέφτεται σοβαρά τη μεταπήδηση του στο γαλλικό πρωτάθλημα και η ομάδα του Παρισιού αναμένεται να επανέλθει για την απόκτηση του από την Τσέλσι, το καλοκαίρι. Η γαλλική ομάδα είχε προσπαθήσει και το περασμένο καλοκαίρι να τον αποκτήσει, προσφέροντας 50 εκατ. ευρώ, αλλά η ομάδα του Λονδίνου απάντησε αρνητικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Parisien», η πρωταθλήτρια Γαλλίας θα κινηθεί για να έρθει σε συμφωνία με τον 31χρονο άσο, θέλοντας να τον πάρει στο «Παρκ Ντε Πρενς», το καλοκαίρι, όταν ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι. Για τον Γουίλιαν ενδιαφέρονται Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, ενώ η Τσέλσι ελπίζει πως τελικά θα τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Μπήκε «σφήνα» για την απόκτηση Γουίλιαν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE