Το Radisson Blu Hotel, Larnaca ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

Το Radisson Blu Hotel, Larnaca ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

Η διεύθυνση του Radisson Blu Hotel, Larnaca είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το ξενοδοχείο θα επαναρχίσει τη λειτουργία του την Παρασκευή 5 Ιουνίου, 2020.

Το Radisson Blu Hotel, Larnaca θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία με τη δέσμευση για την παροχή ενός καθαρού και ασφαλούς περιβάλλοντος εφαρμόζοντας αυστηρά πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για τους πελάτες και το προσωπικό του.
Με την επανέναρξη των εργασιών του το Radisson Blu Hotel, Larnaca παραχωρεί τα ακόλουθα πακέτα προσφοράς ειδικά για το εορταστικό τριήμερο του Αγίου

Πνεύματος:
-€135, Μια νύκτα για δυο ενήλικες
-€230, Δυο νύκτες για δυο ενήλικες
-€300, Τρεις νύκτες για δυο ενήλικες
Πρώτο παιδί, δωρεάν*
Δεύτερο παιδί, €32 για κάθε νύκτα
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Πληροφορίες, κρατήσεις στο τηλέφωνο 24 505800

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE