Πρωταθλητής στη Σερβία για 31η φορά

Πρωταθλητής στη Σερβία για 31η φορά

Πρωταθλητής στη Σερβία για τη σεζόν 2019-2020 αναδείχθηκε ο Ερυθρός Αστέρας, μετά το 0-5 κόντρα στη Ραντ Μπέογκραντ το βράδυ της Παρασκευής (29/5). Η Παρτιζάν έμεινε στο -14 και παρότι έχει παιχνίδι λιγότερο, όλα κρίθηκαν.

Αυτό είναι το τρίτο διαδοχικό και 31ο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία του Ερυθρού Αστέρα. Η σημερινή μαθηματική κατάκτηση του τίτλου σημειώθηκε ανήμερα της 29ης επετείου από το Κύπελλο Πρωταθλητριών που είχε πάρει η ομάδα της Σερβίας. Ήταν 29 Μαΐου 1991 όταν είχε επικρατήσει στα πέναλτι 5-3 της Μαρσέιγ, στο Μπάρι.

Σε 27 αγωνιστικές, τρεις πριν από το τέλος, ο Ερυθρός Αστέρας έχει 72 βαθμούς, με απολογισμό 23 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Πηγή: www.sport24.gr

The post Πρωταθλητής στη Σερβία για 31η φορά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.