ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 27χρονου για κατασκευή εκρηκτικού μηχανισμού

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 27χρονου για κατασκευή εκρηκτικού μηχανισμού

Ξημερώματα Σαββάτου (30/5) η αστυνομία προέβη στη σύλληψη 27 χρόνου για υπόθεση κατοχής υλών για την κατασκευή εκρηκτικού μηχανισμού και το αδίκημα της διάπραξης κακουργήματος.

Απο το απόγευμα της Παρασκευής (29/5) αστυνομικό περίπολο, εντόπισε όχημα να κινείται ύποπτα στην περιοχή της Έμπας.

Δυο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν στο όχημα, στάθμευσαν σε οικοδομή (υπο ανέγερση) όπου και τοποθέτησαν ένα αντικείμενο. Οταν μέλη του ΤΑΕ έφτασαν στο σημείο με πυροτεχνουργό, ανακάλυψαν υλικά τα οποία σύμφωνα με την Αστυνομία συνδέονται με κατασκευή εκρηκτικού μηχανισμού. 

Αμέσως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 27χρονο ιδιοκτήτη του οχήματος , ενώ η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Σαββάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE