Και νέο ημερήσιο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων αλλά και θανάτων από κορωνοϊό στην Αίγυπτο

Και νέο ημερήσιο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων αλλά και θανάτων από κορωνοϊό στην Αίγυπτο

Ακόμη μεγαλύτερη έξαρση παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα κορωνοϊού όσο και οι θάνατοι στην Αίγυπτο, με τη χώρα να καταγράφει και πάλι κατά το τελευταίο 24ωρο ένα νέο ημερήσιο αρνητικό ρεκόρ, με 1.289 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις αλλά και 34 ακόμη ανθρώπους που κατέληξαν από επιπλοκές του COVID-19.

Μέχρι σήμερα, η χώρα έχει ξεπεράσει τις είκοσι δύο χιλιάδες κρούσματα, με το συνολικό τους αριθμό να φτάνει τα 22.082 άτομα.

Την ίδια ημέρα, αναφέρθηκαν 34 νέοι θάνατοι από επιπλοκές του κορωνοϊού, ανεβάζοντας το συνολικό τους αριθμό στα 879 θύματα.

Μέχρι σήμερα, έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία 5.511 άτομα, ενώ 6.237 παρουσιάζονται αρνητικοί στον ιό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αναφορά του ΠτΔ στη μεταρρύθμιση για τους εκπαιδευτικούς - Όσα είπε πριν την έναρξη του Υπουργικού

Η αναφορά του ΠτΔ στη μεταρρύθμιση για τους εκπαιδευτικούς - Όσα είπε πριν την έναρξη του Υπουργικού

Στη μεγάλη μεταρρύθμιση που αφορά την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, στην εκστρατεία της Κυβέρνησης για επαναπατρισμό ταλέντου στην Κύπρο, καθώς και στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης στη σημερινή του εναρκτήρια τοποθέτηση κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE