Και νέο ημερήσιο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων αλλά και θανάτων από κορωνοϊό στην Αίγυπτο

Και νέο ημερήσιο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων αλλά και θανάτων από κορωνοϊό στην Αίγυπτο

Ακόμη μεγαλύτερη έξαρση παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα κορωνοϊού όσο και οι θάνατοι στην Αίγυπτο, με τη χώρα να καταγράφει και πάλι κατά το τελευταίο 24ωρο ένα νέο ημερήσιο αρνητικό ρεκόρ, με 1.289 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις αλλά και 34 ακόμη ανθρώπους που κατέληξαν από επιπλοκές του COVID-19.

Μέχρι σήμερα, η χώρα έχει ξεπεράσει τις είκοσι δύο χιλιάδες κρούσματα, με το συνολικό τους αριθμό να φτάνει τα 22.082 άτομα.

Την ίδια ημέρα, αναφέρθηκαν 34 νέοι θάνατοι από επιπλοκές του κορωνοϊού, ανεβάζοντας το συνολικό τους αριθμό στα 879 θύματα.

Μέχρι σήμερα, έχουν πάρει εξιτήριο από τα νοσοκομεία 5.511 άτομα, ενώ 6.237 παρουσιάζονται αρνητικοί στον ιό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE