ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον «αέρα» το μέλλον του Τερ Στέγκεν!

Στον «αέρα» το μέλλον του Τερ Στέγκεν!

Οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους αλλά η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι είναι προς το παρόν μεγάλη.

Μπαρτσελόνα και Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν θέλουν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, αλλά…

Ο Γερμανός πορτιέρε επιθυμεί να παραμείνει στους Καταλανούς, οι οποίοι δουλεύουν το παραπάνω θέμα τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, το ζήτημα που προκύπτει και προς το παρόν είναι σοβαρό, είναι το οικονομικό.

Ο Τερ Στέγκεν αξιώνει ένα ποσό στα 10 εκατ. ευρώ ετησίως στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη αυτή τη στιγμή να το δώσει. Μάλιστα, η τελευταία πρόταση που φέρεται να έχουν κατεθέσει οι «μπλαουγκράνα» είναι στα 6,3 εκατ. ευρώ και καταλαβαίνει κανείς πως η διαφορά των σχεδόν 4 εκατ. ευρώ είναι προς το παρόν υπερβολικά μεγάλη.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Στον «αέρα» το μέλλον του Τερ Στέγκεν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top