Ο μόνος σωστός τρόπος να ξαναζεστάνεις την πίτσα

Ο μόνος σωστός τρόπος να ξαναζεστάνεις την πίτσα

Το δεύτερο καλύτερο πράγμα που έχει να κάνει με την πίτσα είναι τα... περισσεύματά της, τα οποία τρώγονται ακόμα και κρύα, όπως ξέρουν οι περισσότεροι.

Κι όμως, αν θέλουμε να την ξαναφάμε όπως κατέφτασε στο σπίτι μας, υπάρχει τρόπος. Και είναι ο μόνος σωστός. Και δεν είναι ο φούρνος μικροκυμάτων φυσικά!

Αυτό μας λέει η Susan Westmoreland, διευθύντρια του εργαστηρίου κουζίνας του περιοδικού Good Housekeeping, που έχει δοκιμάσει τέτοια πράγματα.

Και μας λέει πως ο καλύτερος τρόπος να τη ζεστάνεις είναι στο τηγάνι. Βάζουμε για μερικά λεπτά ένα (μη αντικολλητικό) τηγάνι σε δυνατή φωτιά, μέχρι να κάψει. Κατόπιν τοποθετούμε εντός του τα κομμάτια και μειώνουμε τη φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία.

Έπειτα από 2-3 λεπτά, η πίτσα θα ξαναγίνει όπως και πρώτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.