Θλίψη για τον χαμό του Μιχάλη Πήλικου- Τριήμερο πένθος για το χαμό του αγαπητού τέως Δημάρχου

Θλίψη για τον χαμό του Μιχάλη Πήλικου- Τριήμερο πένθος για το χαμό του αγαπητού τέως Δημάρχου

Ο Δήμος Λευκονοίκου ανακοίνωσε ότι κηρύσσει τριήμερο πένθος και οι σημαίες στα προσωρινά Γραφεία του Δήμου Λευκονοίκου στην Αγλαντζιά θα κυματίζουν μεσίστιες, προς τιμή του τέως Δημάρχου Λευκονοίκου, Μιχάλη Πήλικου που απεβίωσε.

 
Αποφασίστηκε επίσης, ότι σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως και οι Πρόεδροι και τα μέλη του Προσφυγικού Σωματείου «Το Λευκόνοικο», θα παρευρεθούν στην κηδεία του εκλιπόντος, στην οποία η Δήμαρχος Λευκονοίκου Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, θα εκφωνήσει επικήδειο.
 
Επιπλέον, ο Δήμος θα κάνει εισφορά εις μνήμην του Μ. Πήλικου στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα του Δήμου Λευκονοίκου.
 
Σε προσεχή συνεδρία τους, το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως και το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο», θα αποφασίσουν για μελλοντικές εκδηλώσεις τιμής στον τέως Δήμαρχο.
 
Το Λευκόνοικο έχασε ένα αξιόλογο τέκνο του, εξαίρετο τεχνοκράτη και ηγετική φυσιογνωμία, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE