ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προεδρική… ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για Πάμπο Χριστοδούλου – Τι είπε για παίκτες της ομάδας και όχι μόνο

Προεδρική… ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για Πάμπο Χριστοδούλου – Τι είπε για παίκτες της ομάδας και όχι μόνο

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκιδίδης, μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το θέμα προπονητή: «Είμαστε στη διαδικασία για το θέμα προπονητή. Παρουσιάστηκε μια μικρή λίστα από τον τεχνικό διευθυντή και ελπίζω μέχρι αύριο να ανακοινώσουμε την απόφαση. Θα κάνουμε μια τηλεδιάσκεψη για να αποφασίσουμε».

Πόσοι και ποιοι προπονητές βρίσκονται στη λίστα;
 «Τρεις. Το μόνο όνομα που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι βρίσκεται στη λίστα είναι του Πάμπου Χριστοδούλου».

Έχει κάποιος από αυτούς, περισσότερες πιθανότητες;
 «Αν δεν ολοκληρωθούν τα επιμέρους θέματα, δεν μπορώ να πω αν υπάρχει φαβορί. Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να αλλάξει κάτι. Μέχρι αύριο θα υπάρχει σίγουρα ανακοίνωση».

Για τις πληροφορίες που θέλουν τον Πάμπο Χριστοδούλου, ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει:
 «Ο καθένας αντλεί τις πληροφορίες του. Επίσημα, δεν μπορώ να πω τίποτα, γιατί δεν θα είμαι σωστός».

Για το ότι ο πήχης μπήκε ψηλά με την παρουσία του Σάββα Πουρσαϊτίδη
: «Ήταν θετικότατη η προσφορά του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε, λαμβάνοντας υπόψη ότι η χρονιά που έρχεται, θα μας βάλει σε πιο δύσκολες καταστάσεις».

Για το νέο πρωτάθλημα και κάποια θέματα που εκκρεμούν:
 «Θα πρέπει να περιμένουμε την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος, θα πρέπει να γίνει συνέλευση, για να αποφασιστούν τα θέματα που εκκρεμούν».

Για το αν θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων:
 «Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση, αλλά ακούμε ότι θα υπάρχει διαθεσιμότητα 30% των κερκίδων. Προχωρούμε χωρίς να είμαστε σίγουροι, για το πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση».

Για το πότε θα γίνει η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα:
 «Νιώθω ότι θα είναι τον Αύγουστο. Θα είναι και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων μας και θα δούμε αν θα μας επηρεάσουν. Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει».

Με ποιο στόχο πρέπει να μπει η νέα Σαλαμίνα στη νέα χρονιά;
 «Θα είναι η καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα. Με τις εμπειρίες μας και τον κόσμο θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να μείνουμε μακριά από κινδύνους όπως τα τελευταία χρόνια και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο προϋπολογισμός, θα είναι μειωμένος».

Για τους ξένους που ήταν στο ρόστερ:
 «Ήδη κάποιοι έχουν αποχωρήσει. Ο Κινγκ μάλλον σταματάει το ποδόσφαιρο. Αυτό έχω καταλάβει. Θα είμαστε σε επαφή με κάποιους ποδοσφαιριστές. Ο Βεσελόφσκι έχει συμβόλαιο και για του χρόνου και θα τον αξιολογήσει ο νέος προπονητής. Τα περισσότερα εξαρτώνται από τη συνεργασία που θα έχει ο Μάκη Παπαϊωάννου με το νέο προπονητή. Οι  Λαμπό και Φουστάρ θέλουν να συνεχίσουν. Και εμείς θέλουμε, αλλά με νέα οικονομικά δεδομένα. Θα υπάρχει μια ανανέωση του ρόστερ. Έχουμε και αρκετούς Κύπριους που επιστρέφουν από τον δανεισμό. Η ομάδα ίσως θα πρέπει να στηθεί ξανά μετά από 2-3 χρόνια».

Για το πρωτόκολλο που δεν εγκρίθηκε και για το ότι πρέπει να ετοιμαστεί ένα νέο για να μην έχουμε προβλήματα για τη νέα χρονιά:
 «Το πρωτόκολλο είναι εκεί, υπάρχει μια σχετική εμπειρία στην πολιτεία, άρα, δεν θα είναι πολύ δύσκολο να το εφαρμόσουμε και εμείς. Θα έρθει η στιγμή που θα συζητηθούν όλα. Πρέπει να τα γνωρίζουμε έγκαιρα για να δούμε τι θα κάνουμε και με τα γήπεδα. Θα δούμε και το κόστος της διαδικασίας. Το ότι διακόπηκε το πρωτάθλημα, μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε έτοιμοι».

The post Προεδρική… ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για Πάμπο Χριστοδούλου – Τι είπε για παίκτες της ομάδας και όχι μόνο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Αποτροπιασμός στη Χλώρακα: 19χρονη τουρίστρια κατήγγειλε 26χρονο για βιασμό - Καταζητείται ο δράστης

Γυναικοκτονία στην Πάφο: Στο κελί για έξι ημέρες ο 48χρονος - Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

ΠτΔ: «Είμαστε σύμμαχοι με Γκουτέρες, Ολγκίν για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών»

Ο ΓΓ των ΗΕ και η προσωπική απεσταλμένη του είναι δεσμευμένοι προς την επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλίων και σε αυτή την προσπάθεια είμαστε σύμμαχοί τους, είπε το Σάββατο, ο Πρόεδρος ης Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε ακόμη ότι αν επιθυμούσε πραγματικά ο Τουρκοκύπριος ηγέτης να ανοίξει το οδόφραγμα Μιας Μηλιάς, αυτό θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top